Tesbihkenti Blog Köşesine Hoşgeldiniz

  • Ocak 22, 2022

    Kehribar, çam ağaçlarının yıllarca bitkiler ve böceklerle birlikte fosilleşip belirli renklerde ürettiği reçinelerden elde edilmektedir. Kehribarlar yüzyıllardır süs eşyası ve değerli taş olarak kullanılmaktadır. Daha fazlası blog yazımızda!

    sıkma kehribar
  • Eylül 23, 2019

    Günlük hayat akışında yanınızdan hiç ayırmayacağınız aksesuarların başında cüzdan modelleri geliyor. Bu nedenle hem erkeklerin hem kadınların vazgeçilmezi olan cüzdanlar, kombini tamamlayan ve kalitesiyle senelerce kullanabileceğiniz ürünlerin arasında sayılırken, özenle seçilmesi gereken aksesuarlardan biri oluyor.

    kadın cüzdan modelleri
  • Ağustos 27, 2019

    Aksesuarlar kıyafetleri tamamlayan ve kişilere hediye edildiğinde çok önemli değerler taşıyan ürünlerdir. Aksesuar modelleri arasında kadınların da erkeklerinde beğenerek taktığı ve hediye ettiği çeşit ise yüzüklerdir. Yüzükler taşlı yüzük modelleri, taşsız yüzükler, oyma yüzükler…  gibi birçok çeşide sahiptir. Özellikle hediye için bir yüzük tercih etmek istiyorsanız tercihinizi mutlaka gümüş yüzükten yana kullanın.  Çünkü gümüş yüzükler her zaman daha uzun ömürlü ve kaliteli yüzüklerdir.

    El işçiliği gümüş yüzük ya da Erzurum işçiliği yüzük muhteşem tasarımda yüzük modelleridir. Özel işçiliği sizi ya da hediye olarak aldığınız kişiyi çok özel kılar. Kadınlar kadar erkeklerinde ağırlıkla kullandığı aksesuar olan gümüş yüzükler arasında turalı ve doğal taşlı olanlar da erkeklerin gözde gümüş yüzük modelleri arasındadır.

    gümüş yüzük, erkek gümüş yüzük, kadın gümüş yüzük
  • Ağustos 07, 2019

    Yapıldığı maddeye göre ayrıcalıklara sahip olan doğal taş tesbihler geçmiş tarihlerden günümüze dek kullanılan ve popülerliğini hiçbir zaman yitirmeyen tesbih modellerinden biridir. Estetik bir görünüme sahip olduğu için pek çok tesbih modeline göre daha fazla tercih edilen doğal taş tesbihler, vücuda sağladığı faydalar nedeniyle de tesbih meraklılarının ilgisini çeker.  

    doğal taş tesbih
  • Ağustos 01, 2019

    Erkeklerin en çok tercih ettiği tesbih modelleri arasında sayılan ağaç tesbih ürünleri, doğallığı ve dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor. Kolay işlenebilir olması nedeniyle farklı şekillerde üretilen bu tesbihler sadece görüntüsüyle değil, şıklığıyla da tesbih severleri cezbetmeyi başarıyor. En çok tercih edilen ağaç tesbih modelleri olarak şunlar karşımıza çıkıyor;

    ağaç tesbih
  • Temmuz 17, 2019

    Maden kaynaklı tesbih modellerinden biri olan kehribar tesbihler, oluşumu uzun yıllar alan kehribardan üretildiği için oldukça dayanıklı ve değerli ürünlerdir. Bir çam ağacı türünün fosilleşmiş reçinesi olan kehribarlar, faydası ve görüntüsü nedeniyle tesbih severlerin vazgeçilmezi olmuştur. Kehribar tesbih modelleri kesimine, rengine göre farklılık gösterebilir. Bunlar;

    kehribar tesbih modelleri
  • Temmuz 03, 2019

    Farklı kesim ve modellerde bulabileceğiniz zar tesbih modelleri, tesbih meraklılarının koleksiyonuna dahil etmek isteyeceği ürünler arasında olacaktır. Beyzi kesim zar tesbih, yumuşak çekim zar tesbihler, halka işçiliğe sahip harika çekimli modeller,  kapsül kesim zar tesbihler, arpa kesim modeller ve bilek boy kapsül kesim gibi farklı çeşitlerini bulabilirsiniz.

    zar kehribar tesbih
  • Haziran 17, 2019

    İşçiliği diğer tesbih modellerine göre oldukça zor olan ve emek gerektiren andız tesbihler, zamanla parlaklık kazanan ürünlerden biridir. Çektikçe hissedilen bir renk değişikliğine sahip olan andız tesbihler, tesbih severlerin dikkatini çeken ürünlerin başında gelir.

    17’lik Andız Tesbih Modelleri
  • Mayıs 13, 2019

    Erzurum’un Oltu ilçesine özgü olan Oltu taşı, karbon anlamında içeriği yüksek bir süs taşı olarak bilinmektedir. Kolay işlendiği için pek çok aksesuarda görebileceğiniz oltu taşı, kadın ve erkek herkesin ziynet eşyasına şıklık katacak bir üründür.

    Zor şartlar altında çıkarıldığı için değeri yüksek olan bu taş  özellikle tesbih modellerinin vazgeçilmezidir. Oltu taşı tesbih modelleri siyah ve parlak görünümüyle ilgi çekmekte ve tesbih koleksiyoncularına cezbedici gelmektedir. 

    oltu taşı tesbih modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR