Tesbihkenti Blog Köşesine Hoşgeldiniz

  • Şubat 03, 2023

    Sevgililer günü için tesbih modelleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nün yaklaşması ile birlikte sıklıkla araştırılan konulardan biri haline gelmiştir. Erkek arkadaşınıza ya da eşinize alabileceğiniz eşsiz bir hediye seçeneği olan tespih modelleri ile ilgili yazımız blog yazımızda!

    sevgili için tesbih, sevgiliye özel tesbih, sevgililer günü için tesbih
  • Temmuz 06, 2022 Diğer Kategoriler

    Ülkemizde Oldukça Sevilen Anahtarlık Modelleri, Anahtarlık Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?, Anahtarlıkların Kullanım Alanları, Özel Tasarım Anahtarlıklar Binlerce farklı model ve şekilde üretimi yapılan anaharlıklar hakkında sizler için değindik anahtarlıklar hakkında daha geniş bilgi için hemen blog yazımınızın devamını okuyabilirsin keyifli okumalar dileriz.

    anahtarlık, anahtarlık modelleri, anahtarlık çeşitleri
  • Mayıs 22, 2022

    Kuka Nedir? Kuka tesbih nedir? Kuka tesbihin özellikleri nelerdir? Kuka tesbihin çeşitleri nelerdir? Kuka tesbihin faydaları nelerdir? Kuka tesbih neyden yapılır? Kuka tesbih nasıl yapılır? Orijinal kuka tesbih nasıl anlaşılır? Kuka tesbih hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

    kuka, kuka nedir, kuka tesbih, kuka özellikleri
  • Mayıs 16, 2022 Tesbih

    Tesbih çekmek eski zamanlardan günümüze kadar gelen bir alışkanlıktır. Özelliklerin erkeklerin vazgeçilmez bir aksesuarı olan tesbih, günümüzde gerek diziler gerekse gündelik yaşam da her yerde görülmektedir. Bu nedenle günümüzde gelişen teknoloji sayesinde pek çok tesbih çeşidi bulunmaktadır. Bu durumda erkeklerin seçimini oldukça etkilemektedir.

    tesbih, tesbihin faydaları, kuka tesbih, damla kehribar, kaplan gözü, kehribar tesbih
  • Mayıs 12, 2022 Tesbih

    Doğal Kehribar İle Yapay Kehribar Arasındaki Fark Nedir?

    Sıkma kehribar nedir? Sıkma kehribar nasıl yapılır? Doğal kehribar nedir? Yapay kehribar nedir? Kehribar taşı özellikleri nelerdir? Kehribar teşbih nasıl yapılır? Doğal kehribar nasıl anlaşılır? Yapay kehribar nasıl anlaşılır? Bütün kehribarlar aynı mıdır? Kehribarlar hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

    yapay kehribar, doğal kehribar, doğal kehribar nedir, yapay kehribar nedir, sıkma kehribar, damla kehribar
  • Nisan 27, 2022 Tesbih 99'luk Tesbihler

    İslamiyetin ilk başlarından itibaren kullanılan 99'luk namaz tesbihleri türklerin islamiyeti kabuluyle değişen hayat şartının getirdiği güzel geleneklerimizden biride 99'luk namaz tesbihleridir. Daha fazlası blog yazımızda!

    99'lu tesbih, 99'luk tesbih, 99'namaz tesbihi
  • Ocak 22, 2022 Doğal Taş Tesbih Tesbih

    Kehribar, çam ağaçlarının yıllarca bitkiler ve böceklerle birlikte fosilleşip belirli renklerde ürettiği reçinelerden elde edilmektedir. Kehribarlar yüzyıllardır süs eşyası ve değerli taş olarak kullanılmaktadır. Daha fazlası blog yazımızda!

    sıkma kehribar
  • Eylül 23, 2019

    Günlük hayat akışında yanınızdan hiç ayırmayacağınız aksesuarların başında cüzdan modelleri geliyor. Bu nedenle hem erkeklerin hem kadınların vazgeçilmezi olan cüzdanlar, kombini tamamlayan ve kalitesiyle senelerce kullanabileceğiniz ürünlerin arasında sayılırken, özenle seçilmesi gereken aksesuarlardan biri oluyor.

    kadın cüzdan modelleri
  • Ağustos 27, 2019

    Aksesuarlar kıyafetleri tamamlayan ve kişilere hediye edildiğinde çok önemli değerler taşıyan ürünlerdir. Aksesuar modelleri arasında kadınların da erkeklerinde beğenerek taktığı ve hediye ettiği çeşit ise yüzüklerdir. Yüzükler taşlı yüzük modelleri, taşsız yüzükler, oyma yüzükler…  gibi birçok çeşide sahiptir. Özellikle hediye için bir yüzük tercih etmek istiyorsanız tercihinizi mutlaka gümüş yüzükten yana kullanın.  Çünkü gümüş yüzükler her zaman daha uzun ömürlü ve kaliteli yüzüklerdir.

    El işçiliği gümüş yüzük ya da Erzurum işçiliği yüzük muhteşem tasarımda yüzük modelleridir. Özel işçiliği sizi ya da hediye olarak aldığınız kişiyi çok özel kılar. Kadınlar kadar erkeklerinde ağırlıkla kullandığı aksesuar olan gümüş yüzükler arasında turalı ve doğal taşlı olanlar da erkeklerin gözde gümüş yüzük modelleri arasındadır.

    gümüş yüzük, erkek gümüş yüzük, kadın gümüş yüzük
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR