Sevgililer Günü İçin Erkek Tesbih Modelleri

sevgili için tesbih

Sevgililer günü için tesbih modelleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nün yaklaşması ile birlikte sıklıkla araştırılan konulardan biri haline gelmiştir. Erkek arkadaşınıza ya da eşinize alabileceğiniz eşsiz bir hediye seçeneği olan tespih modelleri keyifli bir kullanım sunmasının yanı sıra estetik olarak da güzel bir görüntüye sahip olması sebebiyle her yıl daha fazla kullanıcı tarafından hediye olarak tercih edilmektedir. Partnerinizin beğenisine göre seçebileceğiniz tespih modelleri kendilerine ait farklı özelliklere ve renklere sahip olmaları sebebiyle talep ettiğiniz modeli kısa süre içerisinde bulabilmeniz konusunda sizlere yardımcı olmaktadır.

 

Kehribar Tesbih Modelleri

 

Tesbih hediye sevgililer günü için eşsiz bir seçenek olarak bilinmektedir. Tesbih kategorileri arasında bulunan kehribar tespih modelleri hediye olarak oldukça sevilen bir alternatiftir. Kehribar taşından üretilmekte olan bu tespihler bir çam türü olan Pinus Succinifera çam ağaçlarının fosilleşmesiyle oluşan reçinelerden elde edilmektedir. Günümüzde tesbihler başta olmak üzere pek çok farklı süs eşyasının yapımında kullanılan bir madde olarak bilinen kehribarın kendine ait farklı özellikleri olması yaygın olarak tercih edilmesine neden olmaktadır. Bir yere gömüldüğü takdirde ufak cisimleri çekme gibi özelliği bulunan bunun yanı sıra tespih yapımında kullanıldığında oldukça şık bir görüntü elde edilmesini sağlayan kehribar, insan sağlığı için de oldukça etkili bir taş olarak bilinmektedir.

 

Zihinsel ve ruhsal gelişimi dengeleyen ve kendinizi çok daha sakin hissetmenizi mümkün hale getiren kehribar taşı sol elin üzerinde tutulduğu takdirde vücutta bulunan elektriği toplamakta ve böylelikle insanların daha huzurlu hissetmelerini sağlamaktadır. Farklı renkler ile üretilmekte olan kehribar tespih modelleri arasında Sevgililer Günü için tercih yapabilir ve böylelikle partnerinize unutulmaz bir hediye verebilirsiniz.

 

 

Ağaç Tesbih Modelleri

Sevgililer günü tesbih hediyesi için en uygun zamanlardan biridir. Partnerlerinize hediye olarak verebileceğiniz tespih modelleri arasında bulunan ağaç tespihler, doğada bulunan ağaçlardan üretilmektedir. Kullanım açısından farklı özelliklere ve farklı görüntülere sahip olan ağaçlar süs eşyaları yapımında yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

Dayanıklı bir maddi olarak bilinen ve bu sebeple ham madde olarak yaygın bir şekilde tercih edilen ağaçlar işlenmesi ve özenli çalışmalar doğrultusunda tespih haline getirilmektedir. Estetik olarak eşsiz bir görüntü sunması pek çok kişinin Sevgililer Günü hediyesi tercihini ağaç tespih modellerinden yana yapmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra farklı ağaçlardan üretilmekte olan tespih modelleri hammadde olarak kullanılan ağacın özelliklerini taşıyor olması sebebiyle de kendine ait farklı özelliklere sahip olmaktadır. Uzun ömürlü ve dayanıklı bir hediye isteyenlerin mutlaka tercih etmesi gereken ağaç tespih modelleri uzun yıllar boyu hiçbir bozulmaya maruz kalmadan kullanılmaktadır.

 

Ağaç Tesbih Modellerimizi Görmek İçin Tıkla!

 

 

Doğal Taş Tesbih Modelleri

 

Sevgililer günü tesbih hediye almak isteyenlerin tercih edebileceği doğal taş tespih modelleri, kullanımıyla birlikte vücuda pek çok farklı avantaj ve fayda sağlıyor olması sebebiyle tercih edilmektedir. Her doğal taşın kendine özgü bir özelliği olması kullanım esnasında farklı avantajlar sunulmasını sağlamaktadır. Çeşitli bölgelerde meydana gelen patlamalar sonucu ortaya çıkan doğal taşlar hiçbir şekilde kanserojen madde barındırmıyor olmaları sebebiyle hammadde olarak tercih edilmektedir.

Doğal taşlardan elde edilen tespih modelleri en güzel tesbih modelleri arasında gelmektedir. Taşların yapısı ve renklerine göre farklı estetik görüntülere sahip olan ve böylelikle talep ettiğiniz rengi kolaylıkla bulabileceğiniz doğal taş tespih modelleri insan vücuduna ve çeşitli hastalıklara fayda sağlamaktadır. Stres ya da sinir gibi istenmeyen faktörlerden arınmanıza sağlayan doğal taş tespih modelleri sevgiliye tesbih hediyesi almak isteyenler için de uygun bir alternatif olmaktadır.

 

Etiketler: sevgili için tesbih, sevgiliye özel tesbih, sevgililer günü için tesbih
Şubat 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR