Tesbih Koleksiyoncularına Özel; Ağaç Tesbihler

Ağaç Tesbih Çeşitleri ve Tesbih Koleksiyonları Blog Görseli

Erkeklerin en çok tercih ettiği tesbih modelleri arasında sayılan ağaç tesbih ürünleri, doğallığı ve dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor. Kolay işlenebilir olması nedeniyle farklı şekillerde üretilen bu tesbihler sadece görüntüsüyle değil, şıklığıyla da tesbih severleri cezbetmeyi başarıyor. En çok tercih edilen ağaç tesbih modelleri olarak şunlar karşımıza çıkıyor;

Ağaç Tesbih Çeşitleri

Kuka ağaç tesbihleri: Tropikal ağaçlardan üretilen kuka modeller Osmanlı döneminden beri kullanılan modeller arasındadır. Ayrıca antibakteriyel özelliği nedeniyle şifa olarak da nitelendirilen tesbihler renk ve sertlik açısından diğer tesbih ürünlerine göre farklıdır.

Abanoz ağaç tesbihleri: Sert yapısı nedeniyle dayanıklı modellerden biri olan Abanoz ağaç tesbih modeli iyi cila tutmasıyla da bilinen ürünler arasındadır.

Kral ağaç teşbihleri: Senelerce dayanıklı teşbihlerden biri olan kral ağacı tesbihler parlak görünümüyle dikkat çekicidir.

Fiber ağaç tesbihleri: Zaman geçtikçe değerlenen tesbihlerden biri olan fiber tesbihler, ısıya dayanıklıdır. Bu nedenle şeklini kaybetmeyen bu ağaç tesbihler, farklı renk ve modellerde üretilmektedir.

Yukarıda sayılan modeller dışında diğer ağaç tesbih modelleri de şunlardır;

  • Altın ağacı tesbihler: Yumurta tane kesimli satın alabileceğiniz altın ağacı tesbihler doğallığıyla sade bir görünüme sahiptir.
  • Katran ağacı tesbihler: Kokulu tesbih modellerinden biridir.
  • Ardıç ağacı tesbihler: Doğal tesbih ürünlerini sevenler için ideal olan ardıç ağacı tesbihler şıklığı ile dikkat çeken ürünlerdir.
  • Kıbrıs ağacı tesbihler: 17’lik Kıbrıs ağaç tesbih modelleri tesbih koleksiyoncularının tercihleri arasındadır.
  • Kızıl ağacı tesbihler: Beyzi kesim modelleri beğenilerek kullanılan ürünler arasındadır.
  • Portakal ağacı tesbihler: Asya ülkelerinde eski çağlardan beri yetiştirilen bu ağaçlardan yapılan tesbihler arpa taneli olarak üretilebilir.
  • Öd ağacı tesbihler: Arpa taneli öd ağacı tesbihler dayanıklı modeller arasındadır.
  • Şimşir ağacı tesbihler: Yumuşak ve kadife bir hisse sahip olan şimşir ağacı tesbihler kullanımı keyifli ürünler arasındadır.
Etiketler: ağaç tesbih
Ağustos 01, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR