Kehribar Tesbih Kombinleri

Kehribar Tesbih Kombinleri

Sevgilinize En Özel Hediye; Kehribar Tesbih Kombinleri

Özel işçilikle üretilen kehribar tesbihler, malzeme kalitesinden dolayı senelerce kullanabileceğiniz ve kendinizi özel hissettirecek aksesuarlar arasındadır. Hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için satın alabileceğiniz kehribar tesbih modelleri, doğal reçinelenmiş ağaçlardan üretilmektedir. Farklı kültürlerde de kullanılan kehribar tesbihler, şifa dağıtan bir aksesuar olarak çok sık tercih edilmektedir.

Çok sayıda hastalığa iyi geldiği bilinen kehribar tesbihler kötü enerjiyi alması ve etrafa pozitif enerji yaymasıyla da bilinir. Ağrı kesici ve sakinleştirici özelliği olduğu kabul edilen kehribar tesbihler oldukça özel hediyeliklerdir.

Sevdiklerinize özel hediyeler vermek için tercih edebileceğiniz kombin tesbih modellerimiz sevgiliye özel olarak yazılı kutusunda gönderilmektedir. Yazılı ve kutu tesbihler ömür boyu saklanacak bir hediye olacak ve en özel ürünler arasında yerini alacaktır.

 

Damarlı sıkma kehribar modeller, damla kehribal tesbih modelleri, 4’lü komnin küre kesim toz kehribar modelleri de en çok tercih edilen özel hediyelikler arasındadır. Arpa kesim kuka ve sevgiliye özel tesbihler farklı renk seçenekleriyle de sunulmaktadır. Bilek boydaki üçlü kombin tesbih modelleri cam gibi parlak bir ürün olduğu için oldukça göz alıcıdır.

 

Kombin Tesbih Modelleri

 

Kombin tesbih modelleri yumuşak çekimli olduğu için kolay kullanıma sahiptir. Kullandıkça renk alan bu modeller tekli ve ikili olarak çekilebilir. Üçlü kombinde sarı ve kırmızı renklere sahip bu modeller istenirse tekli olarak da sipariş edilebilir. 33 tane sayısına sahip olan tesbihler kaliteli malzemeden üretildiği için senelerce dayanıklı olacaktır.

Oldukça temiz işçiliğe sahip olan ve her biri birbirinden şık kesime sahip kehribar tesbih modelleri, kadife hissindeki çekimi ve özel kutusuyla aradığınız özgün hediyelik olacaktır. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için bu tesbihleri iç rahatlığı ile sipariş edebilirsiniz. 

Etiketler: kehribar tesbih, tesbih kombinleri
Nisan 09, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR