Kaplan Gözü Tesbihler

Kaplan Gözü Tesbihler

Kaplan gözü Taşı Nedir?

Kaplan gözü taşı Kuvars taşının bir alt türüdür. Kalsedon grubuna da dahil olmakta olan son derece değerli bir taştır. İsmini ise kaplan gözünü andıran renklerinden alır. Kaplan gözü taşı içerisindeki demir oksit ile kendisinde bal rengi ya da altın rengi çizgisel tonlamalar oluşturur. Üstelik ışıklı ve ipeksi muhteşem bir görünümü vardır. Günümüzde takı ve süs eşyalarının yapımında kullanılır. Özellikle tesbih yapımında fazlasıyla öne çıkan bir taştır.

 

Kaplan gözü Tesbih Özellikleri Nelerdir?

 

Kaplan gözü tesbih özellikleri geniş bir yelpazeye sahiptir. Duygusal derinliği bulunan bir taş olduğu için Kaplan gözü taşına “sevgili taşı” da denilmektedir. Bu nedenle Kaplan gözü tesbih modelleri hediye olarak çokça tercih edilen bir tesbih modelidir. Aynı zamanda Kaplan gözü tesbihin taş özelliğinden dolayı ağrıları iyi gelme gibi bir bedensel faydası vardır. Kaplan gözü

 

Tesbihin Ruhsal Faydaları Nelerdir?

 

Kaplan gözü tesbihin insan vücuduna olumlu etki sağlayan birçok özelliği bulunmaktadır. Örneğin güç ve cesaret toplamaya yardımcı olan bir tesbih çeşitidir. Tesbih taşına dokunduğunuzda endişelerinizden arındığınızı hissedebilirsiniz. Ruha etki eden diğer bir faydası ise kabuslardır. Kötü kabusları uzaklaştırması ile bilenir.

Etiketler: kaplan gözü tesbih, kaplangözü tesbih, hayvansal tesbihler
Kasım 15, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR