Gümüş Yüzükler ve Modelleri

Gümüş Yüzükler, Erkek ve Kadın Gümüş Yüzük Fiyatları

Gümüş Yüzükler: Gümüş Yüzük Modelleri 

Aksesuarlar kıyafetleri tamamlayan ve kişilere hediye edildiğinde çok önemli değerler taşıyan ürünlerdir. Aksesuar modelleri arasında kadınların da erkeklerinde beğenerek taktığı ve hediye ettiği çeşit ise yüzüklerdir. Yüzükler taşlı yüzük modelleri, taşsız yüzükler, oyma yüzükler…  gibi birçok çeşide sahiptir. Özellikle hediye için bir yüzük tercih etmek istiyorsanız tercihinizi mutlaka gümüş yüzükten yana kullanın.  Çünkü gümüş yüzükler her zaman daha uzun ömürlü ve kaliteli yüzüklerdir.

El işçiliği gümüş yüzük ya da Erzurum işçiliği yüzük muhteşem tasarımda yüzük modelleridir. Özel işçiliği sizi ya da hediye olarak aldığınız kişiyi çok özel kılar. Kadınlar kadar erkeklerinde ağırlıkla kullandığı aksesuar olan gümüş yüzükler arasında turalı ve doğal taşlı olanlar da erkeklerin gözde gümüş yüzük modelleri arasındadır. Yeni yeni trend halini alan Kayı boyu yüzük modellerinden de bahsetmek isteriz. Kayı boyu yüzükler tuğralı gümüş yüzükler kadar tercih edilebilecek yüzük modelidir. İsminin kayı boyu olmasının nedeni Oğuzların Bozok kollarından biri bir boy olmasıdır. Bu yüzük modelinin üzerinde kayı boyu simgesi bulunur. Tek başına kayı ise kelime anlamı olarak güç ve kuvvet demektir.

 

Sizde kayı boyu gümüş yüzük, taşlı gümüş yüzük ve taşsız gümüş yüzük modellerini uygun fiyatlar ile satın almak isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Gümüş Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Gümüş yüzük fiyatları gümüşün ayarına ve yüzükte kullanılan işleme ya da doğal taşa göre farklılık gösterir. Ancak gümüş yüzük alırken aldığınız yüzüğün orijinal gümüş olmasına özen göstermelisiniz. Satın alacağınız gümüşün üzerinde mutlaka ayar bilgisi bulunmalıdır. Dünya çapında 925 ayar Sterlin Silver gümüş kullanılır. Ayrıca gümüşün maddesel gereği olarak belirli bir ağırlığı bulunur. Sahte gümüş yüzük modelleri ise oldukça hafiftir. Bunu elinizle tarttığınızda rahatça anlayabilirsiniz.

Tesbih Kenti üzerindeki tüm gümüş yüzük modelleri orijinaldir. 925 ayar birbirinden farklı tasarımları sahip gümüş yüzük modellerini rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Etiketler: gümüş yüzük, erkek gümüş yüzük, kadın gümüş yüzük
Ağustos 27, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR