Doğal Taşlı Tesbihlerin Faydaları Neler?

kaplan gözü, firuze taşı, oniks taşı
Doğal taşlı tesbih çeşitleri tesbih modelleri arasında oldukça popüler bir kullanıma sahiptir. Patlamalar sonucu meydana gelen doğal taşların tesbihlerde hammadde olarak kullanılmasıyla birlikte pek çok farklı fayda sağlanmaktadır. Doğal taşların kendilerine ait özellikleri tespih olarak kullanıldıkları takdirde kullanıcıların çeşitli faydalar sağlamasını mümkün hale getirmekte ve böylelikle kullanım çok daha keyifli hale gelmektedir. Bunun yanı sıra estetik olarak da farklı desen ve renklere sahip olan doğal taşlı tesbihler, kendinize ya da sevdiklerinize alabileceğiniz en eşsiz hediyelerin arasında bulunmaktadır.
 

Doğal Beyaz Kedi Gözü Taşı Tesbih

 

Doğal taş tesbih çeşitleri arasında bulunan beyaz kedi gözü taşı tespih negatif enerjiyi yok etmek konusunda oldukça başarılı bir rol oynamaktadır. Bunun yanı sıra sezgileri güçlendiren, güven, mutluluk, huzur ve iyi şans getirdiğine inanılan beyaz kedi gözü taşı tesbihlerde kullanıldığı takdirde kullanıcılarına birçok farklı fayda sağlamaktadır. Migren gibi kronik baş ağrılarına iyi gelen ve strese azaltması sebebiyle tercih edilen doğal beyaz kedi gözü taşı tespih estetik bir görüntüye sahip olması sebebiyle hediye olarak da tercih edilmektedir.

 

 

Havlit Taşı Tesbih

 

Doğal taş tesbihlerin yararları oldukça uzun bir listeye sahiptir. Günümüzde büyük bir popülerliğe ulaşmış olan doğal taşlar tespih gibi süs eşyalarında kullanıldıkları takdirde kullanıcılar doğal taşları yanlarında taşıyabilir ve böylelikle doğal taşların faydalarından daha kolay şekilde yararlanabilir. Farklı faydalar sağlayan doğal taşların faydalarını görebilmek için yanınızda taşımanız gerektiğini göz ardı etmemelisiniz. Bunun yanı sıra geniş bir listede sunulmakta olan ve pek çok farklı doğal taştan üretilmekte olan tespih modelleri estetik olarak da eşsiz bir görüntü sunmaktadır.

Doğal taş tespih modelleri arasında bulunan ve pek çok kişi tarafından tercih edilen havlit taşı tespih özellikle sanatsal duyarlılığı ve ifadeyi kuvvetlendiriyor olması sebebiyle yaygın olarak tercih edilmektedir. Huzur ve sakinlik veren, bencilliği yok eden ve strese karşı oldukça iyi gelen havlit taşı kullanılmasıyla birlikte kalsiyum dengesini sağlamakta ve böylelikle diş ve kemikler üzerinde olumlu etkiler yaratmaktadır. 

 

Aytaşı Tesbih

Sevdiklerinize ya da Kendinize hediye olarak alabileceğiniz aytaşı tespih doğal taşlar arasında bulunan aytaşından üretilmektedir. Eşsiz görüntüsü ve farklı renk seçenekleri sebebiyle de tercih edilen ve estetik olarak oldukça etkileyici bir görüntü sunan aytaşı tespihin duygusal olarak dengeleyici bir görev gördüğü bilinmektedir. Ayrıca rahatlatmak ve sakinleştirmek konusunda da oldukça başarılı olan ve kullanılmasıyla birlikte hormonlarda dengeleyici görev gören aytaşı, tespih gibi süs eşyalarında yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

 

Kaplan Gözü Tesbih

 

Kaplan gözü doğal taş tesbih faydaları  arasında kişiye azim, denge, cesaret ve sezgisel yetenekler vermesi bulunmaktadır. Tesbih olarak kullanan kişiye motivasyon sağlayan ve yalnızca iç değil dış huzuru ortaya çıkarma konusunda da yardımcı olan kaplan gözü taşı korku ve kıskançlık gibi istenmeyen duyguların dengelenmesini sağlamaktadır. Endişe bir stres gibi faktörlerin üzerinden gelmek isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilen kaplan gözü tespih etkileyici bir tasarıma sahiptir.

 

 

Doğal Oniks Taşı Tesbih

 

Doğal taş tesbih modelleri arasında bulunan doğal oniks taşı tespih kaygıları azaltır ve konsantrasyon sağlar. Kullanan kişiyi ihtiyaç duyduğu her konuda enerjisi ile destekleyen bu taş kadınla erkek kutup ulaşmasını dengelemek ve ilişkileri kuvvetlendirmek açısından da oldukça başarılıdır. Stresi azaltan bir topraklama taşı olarak görev yapan doğal oniks taşı tespih nazara karşı da yaygın olarak kullanılmaktadır. Kontrol ve denge sağlıyor olması sebebiyle kendinizi çok daha sakin ve ferah hissetmenizi sağlayan doğal oniks taşı tesbihlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

 

Bu yazımızıda bir kaç farklı doğal taş modellerimizi sizler ile birlikte tanıdık daha fazla doğal taş modellerimizi incelemek için > tıklayınız.

 

Etiketler: kaplan gözü, firuze taşı, oniks taşı
Mart 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR