Boğa Burcu Tesbihler

Boğa Burcu Tesbih

Mayıs Ayının Burcu Olan Boğa, Özel Taşı İle Ne Gibi Ruhsal Etkiler Oluşturur?

 

Boğa burcu diğer burçlar içerisindeki en inatçı burçtur. Kendi doğruları için savaşan boğa burcu inatçılığını bu yol üzerinden kazanmıştır. Boğa burcu seçimlerinde yanlışı tercih etse dahi o an olayı doğru algıladığı için sonuna kadar savaşır. Bu şekilde etkin ve doğru seçimler yapmayı öğrenir. Hedef belirlemeye bayılır. Bu hedefleri sağlam adımlar gerçekleştirir. Fevri davranmak boğa burcunun doğasında yoktur. Genel olarak sakin bir yapıdadırlar. Heyecanlı ve atak tavırları yoktur. Ağırbaşlı davranırlar. Boğa burcu Venüs burcu olduğu için kişiler tarafından fazlasıyla sevilir. Dış görünüme ve estetiksel yapıya bağlıdırlar. Geçmişten bugüne dek burçların özellikleri ile özdeşleşen özel taşların içinden Boğa burcuna ait olan en bilindik taş Akik taşıdır.

 

Boğa burcunun tüm değerli taşlarını bireye etki olarak sıralayacak olursak; Akik Taşı, Kuvars Taşı, Safir Taşı, Topaz Taşı ve Zümrüt Taşı olarak yerleşim sağlayabiliriz. Boğa burcunu tamamlayan tüm doğal taşlar boğa burcu kişisi üzerinde ruhsal katkılar meydana getirir. Yukarıda sıraladığımız doğal taşlar vücutta yer alan negatif enerjiyi yok eder. Özellikle Akik taşı boğa burcunun yapısında bulunan sabırsızlığı alır. Kişiye daha sakin bir enerji verir. Huzur ve mutluluk iletir. Ayrıca korku problemi yaşayan boğa burçları Akik taşı bulunan aksesuarlar kullanırlar ise taşın özel etkisi sayesinde korkularını azaltabilirler.

Peki Boğa Burcu bireyler özel taşlarını ne şekilde taşıyabilirler?

 

Günümüzde boğa burcunun özel taşı olan Akik taşı, Kuvars taşı, Safir taşı ve Topaz taşı çok çeşitli alanlarda kullanıma sunulan özel taşlar olmuşlar. Takı tasarımında, kıyafet tasarımında hatta mobilya tasarımında bile sıklıkla kullanılmaktadırlar. Fakat en etkin kullanım alanları tesbih yapımıdır. Boğa burcu kişiler özel taşlarının etkilerini kazanmak için takı ya da daha sık kullanılan özel taşlı tesbihlerini düzenli olarak yanlarında bulundurabilirler. Boğa burcu tesbihler, özel taşlarını sürekli olarak yanında tutmak isteyen Boğalar için birebir seçim. Boğa burcu tesbih modelleri oldukça çeşitlidir. Üstelik sitemiz içerisinde boğa burcu imameli tesbih modelleri de bulunmaktadır.

Etiketler: boğa burcu tesbih, burç tesbihleri
Kasım 13, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR