Bebeğiniz İçin En Değerli Mücevher; Kehribar

bebek dişi kehribar aksesuar

Kehribar Kolyesi'nin Bebeklerde Ne gibi Etkisi Vardır?

 

Bebeğiniz için en değerli mücevher olan kehribar, aynı zamanda yetişkinlerin de kullandığı ve içerisinde kadmiyum gibi kimyasalların olduğu değerli bir aksesuar ürünüdür. Bebek bilekliklerinde ve kolyelerinde kullanılan kehribar kozalaklı ağaçların reçinesinin fosilleşmiş bir halidir.

% 100 doğal antibiyotik özelliği ile geçmişten beri şifa dağıttığı için kullanılan kehribar, bağışıklığı da güçlendirir. Bu nedenle bebek diş bileklik ve kolyeler, bebeklerinize şifa dağıtan bir aksesuar olarak kullanılabilir.

Etkisini 24 saat ile 48 saat arasında gösteren kehribar, bebeklere gözetim altındayken takılmalıdır. Hiçbir yan etkisi olmayan bebek diş kolye ve bilekliklerin sürekli takıldığında etkisi daha belirgin olarak hissedilecektir. Sertifikasıyla birlikte satın almaya özen göstereceğiniz bu aksesuarlar, vücut ısısı ile içerisinde bulunan şifalı yağların deri yoluyla emilmesini sağlar. Ayrıca kehribar diş bilekliğin yararları arasında ağrı gidermesi de gösterilir.

Bebeklerin diş çıkarma evresinde tercih edilen bu aksesuarlar Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerinde de ebeveynler tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Diş çıkarma evresinde kolyelerin daha çok tercih edildiği kehribar aksesuarları bebeklerde 4-5 ay civarı kullanılmaktadır. Bağışıklığı da güçlendiren bebek kehribar aksesuarları olası enfeksiyonlara karşı güçlü bir koruma sağlayacaktır.

Kehribar kolye ve bileklik sayesinde diş etlerinde eskisi kadar ağrı hissetmeyen bebeğiniz yemeği de daha rahat bir şekilde yiyecek ve uyku problemi yaşamayacaktır. Kehribar kolye ve bileklikler aynı zamanda vücudu sakinleştirir ve huzur verir. Bebek kehribar diş kolye ve bileklik sayesinde kendisini daha sakin hisseden bebeğiniz sağlıklı ve huzurlu bir gün geçirecektir.

Kehribar aksesuarlarını kullanırken deniz ve havuz gibi ortamlara sokmamaya özen göstermek gerekecektir. Çünkü ışık ve sıcaklık oksidasyon işlemini hızlandıracaktır. Kehribarı temizlemek için yaklaşık iki haftada bir duru suyun altında 1-2 dakika tutmanız ve ardından pamuklu bir bezle silmeniz yeterli olacaktır.

Etiketler: kehribar diş kolye, bebek dişi kehribar aksesuar
Nisan 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR