Zar Kehribar Tesbih Modellerinin Özellikleri

Zar Kehribar Tesbih Özellikleri

Farklı kesim ve modellerde bulabileceğiniz zar tesbih modelleri, tesbih meraklılarının koleksiyonuna dahil etmek isteyeceği ürünler arasında olacaktır. Beyzi kesim zar tesbih, yumuşak çekim zar tesbihler, halka işçiliğe sahip harika çekimli modeller,  kapsül kesim zar tesbihler, arpa kesim modeller ve bilek boy kapsül kesim gibi farklı çeşitlerini bulabilirsiniz.

 

Özellikle bal sarısı ve bakır rengi zar tesbih modelleri kullanıcıların favorileri arasındadır. Zarafeti ve şıklığı ile herkesin ilgisini çekecek olan bu tesbihler özel hediye kutusunda gönderileceğinden sevdikleriniz için de şık birer hediyelik olacaktır. Birinci sınıf usta işçilikle üretilen zar tesbihler hatasızdır. Yumuşak bir çekim hissine sahip olduğu için tesbih tutkunlarının vazgeçemediği modellerden biridir.

Tesbih Tutkunlarının Vazgeçilmezi; Kehribar Modeller

Zar kehribar tesbih olarak da anılan bu modeller kehribar teşbihlerin tüm özelliklerini içerisinde barındıran modellerdir. Ağaçların fosilleşmiş reçinesi olan kehribar, iki yüzden fazla farklı renk tonunu barındırdığı için de çok çeşitli tesbih modelleri ile karşılaşmak mümkündür. Hem fiziksel hem de psikolojik pek çok fayda sağlayan kehribar tesbihler ağrılara iyi gelerek kişiye huzur verdiğinden son derece sağlıklı bir aksesuar olacaktır.

Zar kehribar tesbihler dışında sıkma kehribar, ateş kehribar, toz kehribar gibi farklı kehribar tesbih modellerine de bakabilir ve ilginizi çeken modellerden birini anında sipariş edebilirsiniz. Zar tesbih seçenekleri içerisinde göreceğiniz yumurta taneli sistemli zar kehribar, sistemli atölye işi zar kehribar, bakır kazaz püsküllü kehribar gibi özel işlenmiş modeller de ilginizi çekebilir.

 

Özellikle erkekler için ilgi çekici bir ürün olan kehribar tesbih modelleriömür boyu kullanılabilecek, dayanıklı, eskimeyen ve zarif hediyelerdir. Bu nedenle sevdiklerinize gönül rahatlığı ile alabileceğiniz bu ürün yıllar geçse de değerini kaybetmeyecektir. 

Etiketler: zar kehribar tesbih
Temmuz 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR