17’lik Andız Tesbih Modelleri

17'lik Tesbihler

Tesbih Tutkunlarına 17’lik Andız Tesbih Modelleri

İşçiliği diğer tesbih modellerine göre oldukça zor olan ve emek gerektiren andız tesbihler, zamanla parlaklık kazanan ürünlerden biridir. Çektikçe hissedilen bir renk değişikliğine sahip olan andız tesbihler, tesbih severlerin dikkatini çeken ürünlerin başında gelir.

Andız tesbih modellerini diğer tesbih ürünlerinden ayıran en büyük farklardan biri de çedeneli olmasıdır. Kendisine özgü tok bir sese sahip olan bu tesbihler çekerken ses verme özelliğiyle dikkat çekicidir. Çekim sesi nedeniyle tercih eden çok sayıda müşteri, sevdikleri için de andız tesbih modellerinden almayı uygun görmektedir.

 

Doğal andız tesbih ürünlerini farklı renklerde bulabilir ve internet üzerinden kısa sürede sipariş edebilirsiniz. Koyu yeşil 17’lik andız tesbihler , ceviz rengi andız tesbihler, kahverengi ve bordo renkli andız tesbihler gibi farklı ürünleri bulabilmek mümkündür. 17’lik andız tesbih modelleri efe tesbih modeli olarak da ünlenmiştir.

Andız Tesbihler

Andız ağacından üretilen bu tesbihler, kozalağın kalitesiyle doğru orantılı olarak değiştiğinden birinci sınıf kalitedeki andız modeller Tesbih Kenti’nde yer almaktadır. Kullandıkça kendisini daha çok sevdiren ürünler uzun seneler boyunca kullanılabilecek kalitede ürünlerdir.

Andız tesbih modelleri 17 habbeden oluşan ve andız çekirdeğinden yapılan bir ürün olduğundan, ülkemizde de daha çok güney şehirlerinde yetişen andız ağaçlarından üretilir. İri taneli bu tesbih modeli hediyelik olarak da son derece şık ve özgün bir ürün olarak düşünülebilir. Tesbih meraklılarının oldukça ilgisini çekecek olan andız tesbihler dayanıklılığıyla bir ömür boyu kullanılabilecektir.

 

Kokusuyla da insanı büyüleyen andız tesbih modelleri internet üzerinden kısa sürede sipariş edilebilecek ve en kısa sürede kargoya verilecektir. Üstelik kargo ücreti ödemeden alabileceğiniz 17’lik andız tesbih modelleri taksitle satın alabileceğiniz ürünler arasında yer almaktadır.

 

Etiketler: 17’lik Andız Tesbih Modelleri
Haziran 17, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR