Kuka Ağaç Tesbih Modelleri

ağaç tesbih modelleri

Erkeklerin en çok tercih ettiği tesbih modelleri arasında yer alan ağaç tesbihler, farklı şekillerde üretilebiliyor. Sağlığa olan faydası nedeniyle göz önünde olan bu tesbihler kuka, gül ağacı, pelesenk ağacı, tarçın ağacı, palmiye ağacı ve tarçın ağacı gibi ağaç çeşitlerinden üretiliyor.

Ağaç tesbih modellerinin ana maddesinin doğada kolaylıkla bulunabiliyor olması ve kolaylıkla işlenebiliyor olması onu diğer tespih modellerinden ayıran en belirgin özelliği. Tropikal bir ağacın meyvesi olan kukadan üretilen kuka tesbih modelleri ise günümüzde en sık satın alınan ağaç tesbihler arasında yer alıyor.


Sağlık açısından birçok faydasını sayabileceğimiz kuka tesbihler eldeki terlemeyi yok edecek ve mikrop ve bakterilerden de arındıracaktır. İlk alındığı anda açık renk olan bu tesbihler zamanla renk değiştirecek ve kararacaktır. Kullanıldıkça siyahlaşan ağaç tesbih modellerinden kuka tespih, strese de iyi gelmesiyle bilinir. Rahatlamak ve doğal antibakteriyel bu tesbihi kullanmak için küçük ve orta boy kuka modellerine bakabilirsiniz.

Kuka Tesbih Modelleri

17’lik kuka efe tesbih erkekler tarafından beğenilen kuka modellerinden biridir. Normal tespih tanelerine göre daha iri tanelere sahip olan bu model rahat ve kaygan bir çekime sahip olduğu için yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz modellerden biri olacak. Osmanlı döneminde de kullanılan kuka tesbihler arasındaki en şık modellerden biri olan 17’lik kuka efe tesbih modeli, kullanıldıkça siyah rengini alacaktır.


Mikro ve bakterileri öldüren kuka tesbihlerden biri olan 17’lik efe modelleri parlament mavisi, vişne, dalgalı sarı, limon sarısı, ahşap gibi renk seçeneklerine de sahiptir. Ayrıca özel işçiliğe sahip olan diğer kuka ve ağaç tesbih modellerine de bakabilir, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için beğendiğiniz tesbihleri satın alabilirsiniz. 

Etiketler: kuka ağaç tesbih, ağaç tesbih
Mart 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR