Vazgeçilmeyen Aksesuar " Bileklikler "

Bileklikler

Günlük hayatta en çok kullanılan aksesuarlardan biri de bilekliklerdir. Unisex bir aksesuar olan bileklik, erkeklerin de kadınların da beğenisini kazanan ve kişiye bambaşka bir hava katan ürünlerdir. Altın ve gümüş bileklikler dışında deri bileklik modelleri, taşlı bileklikler, deri ve örme bileklik modelleri gibi sayabileceğimiz çeşitleri vardır.

 

Taşlı Bileklikler Casual Görüntüyü Süslüyor

Bu sene moda olan taşlı bileklikler doğal görünümünün yanı sıra casual kıyafetlerle de uyum yakaladığı için tercih ediliyor. Özellikle erkeklerin bileğinde görmeye alıştığımız bu taşlı bileklikler, saatler ve diğer aksesuarlarla da uyum yakalıyor.

Ametist taşlı bileklikler, akik doğal taş bileklikler, yeşim taşı bileklikler gibi sayabileceğimiz farklı doğal taşlar hem mental anlamda size iyi geliyor hem de kıyafetlerinize bambaşka bir hava katıyor.

Spor bir imaj yaratmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz aksesuarlardan biri olan bileklikler farklı aksesuarlarla birleştirilebilir. Erkek bileklerinde görmeye alıştığımız doğal taş modeller, spor saatler ya da deri bilekliklerle son derece sportif ve havalı gözüküyor. Eğer tüm dikkatlerin üzerinizde olmasını istiyorsanız fosforlu bileklik modellerine de bakabilirsiniz. Böylece karanlıkta parlayan bu bileklikler sayesinde tüm gözler üzerinizde olacak.

Son dönemin popüler modellerinden biri de geçmişe dönük figürlerin yer aldığı bileklikler oluyor. Erkeklerin ilgisini çeken modeller arasında kayı boyu logolu bileklik, , Süperman logolu ve mızrak ucu logolu bileklikler yer alıyor. Bu modeller kaplan gözü, ametist gibi taşlardan üretildiği için bilekliklerin tesbih modelleri de bakabiliyorsunuz. Dilerseniz aynı taştan üretilen tesbihlerle takım halinde satın alabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Üstelik unisex kullanılabilir olan doğaltaş bileklikler kadınların da görünüşünü süsleyen aksesuarlar arasında yer alıyor. Sadece birkaç bileklikle havanızı değiştirebiliyor, aradığınız imajı yaratabiliyorsunuz. 

Etiketler: bileklik, erkek bileklik, kadın bileklik
Şubat 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR