Kral Ağacı Tesbih Modelleri

Kral Ağacı Tesbih Modelleri

Bu Senenin Erkek Modası; Ağaç Tesbih Modelleri

Ana vatanı Çin olan kral ağacı, paulownia ismiyle de bilinen ve kullanım alanı çok yaygın olan bir bitkidir. Kral ağacı tesbih modelleri de, bu özel ağaçtan üretildiği için oldukça değerli ve anlamlı tesbih modelleri arasındadır.

Özellikle tesbih koleksiyoncularının favorileri arasında yer alan kral ağacı modeli, altın ağacı olarak da adlandırılmaktadır. Bu özel ağaçtan üretilen tesbihlerin dayanıklılığı ve parlaklığı büyülediği için tesbih severlerin koleksiyonlarında bulundurmak istediği bir modeldir.


Ağaç Tesbih Modelleri Daha Çok Tercih Ediliyor

Son yıllarda erkeklerin en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan ağaç tesbih modelleri, ağacın kolay işlenmesi ve dayanıklı olması nedeniyle tercih ediliyor. Kuka, tarçın ağacı, gül ağacı, kör diken ağacı gibi farklı ağaçlardan üretilen tesbihler fiyat olarak da daha uygun olduğu için piyasada en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Doğada işlenebilecek çok sayıda ağaç olduğu için kral ağacı tesbih modelleri de bunlardan biri olarak özel bir yere sahip. Kral ağacı, diğer ağaçlara göre daha zor yetiştiği için ve işlenmesi de diğerlerine nazaran daha zor olduğu için, özel modeller arasında sayılıyor.

Sadece dini amaçla kullanılmayan tesbihler, stres atmak ve rahatlamak için de kullanılıyor. Sağlığa faydası ilmi olarak kanıtlanmış olan tesbihlerin eldeki bakterileri temizlediği de bir gerçek. Osmanlı kültüründen günümüze kadar gelen tesbihin farklı kültürlerde de kullanımı mevcut. Üstelik yapılan araştırmalar kadınların da son yıllarda daha fazla tesbih kullandığını gösteriyor. Bu nedenle değerli birer hediye olan kral ağacı tesbihler, hem erkekler hem de kadınlar için alınabilecek bir hediyeliğe dönüşüyor. Siz de özel hediyeler satın almak için kral ağacı modellere ya da diğer ağaç tesbih modellerine göz atabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: kral ağacı tesbih, ağaç tesbih
Şubat 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR