Fiber Tesbih Modelleri: Sevdiklerinizle Özdeşleşen Hediyeler

Fiber Tesbih Modelleri

Fiber Tesbih Modelleri 

 

Alman fiber, yerli fiber ve lifli fiber olarak üç farklı kategoride inceleyebileceğimiz fiber tesbihler, dayanıklı ve çabuk yıpranmayan bir malzemeden üretildiği için şık birer hediyelik olarak da düşünülebilir. Sevdiklerinize kalıcı bir hediye vermek istiyorsanız tercih edebileceğiniz fiber tesbih modellerikişiyle özdeşleşen bir yapıya sahiptir. Bunun nedeni de tesbihin kullandıkça renginin değişmesidir.

Çektikçe Değerlenen Tesbih

Fiber tesbih hakkında kısa bir bilgi almak istediğiniz zaman ilk duyacağınız bilgi bu tesbihlerin çektikçe değerlenmesi olacaktır. Uzun süre kullanılan bir fiber tesbih koyulaşır. Sadece rengi koyulaşmaz, aynı zamanda rengi parlar ve cilalı gözükür. Tüm bunlardan yola çıkarak fiber tesbihlerin kullanıldıkça değer kazandığını söyleyebiliriz.

Diğer tesbih modelleriyle kıyas yapacak olursak çok daha sağlıklı olduğunu söyleyebileceğimiz fiber tesbihler taşlarının kalitesine göre fiyatlandırılmaktadır. Dış etkenlere dayanıklı malzemeden üretilen modellerin siyah olanlarının çektikçe koyulaşma şansı yoktur. Ancak koyulaşmak yerine parlaklığı artan siyah fiber tesbih modellerinin de yaygın olarak tercih edildiği söylenebilir.

 

Gerçek Fiber Tesbih ile Sahtelerini Karıştırmamaya Dikkat Edin

Fiber tesbih diğer pek çok sektörde olduğu gibi imitasyon üretimi sorunu yaşayabilmektedir. Bu nedenle kendinize ya da sevdiklerinize fiber tesbih alırken gerçekliğinden emin olmanız önemlidir.

Sahte tesbihlerin en büyük farkı plastik olmasıdır. Isıya karşı dayanıksız olan bu tesbihler yüksek sıcaklıklarda form değiştirebilir. Sahte olup olmadığını anlamak için tesbihin kararmasını beklemek de kullanılan yöntemlerden biridir. Renk değişimi müdahalesiyle karartılmış olan sahte fiber tesbihler zamanla gerçek renklerine geri dönecektir.

Güvenilir ve gerçek bir satıcı bulmak, gerçekliğinden emin olduğunuz fiber tesbihleri almak çok daha yararlı olacaktır. Böylece hem kendiniz hem de sevdikleriniz için kaliteli hediyelikler almış olabileceksiniz. 

Etiketler: Tesbih, Fiber Tesbih
Şubat 05, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR