Erkek Doğal Taş Bileklik

Erkek Doğal Taş Bileklik

Arkeolojik kazılarda bile kalıntılarına rastlanan bileklikler, eski çağlardan beri hem kadınlar hem de erkekler için önemli aksesuarlardan biridir. Erkek bileklikleri zaman içerisinde farklı moda trendlerine göre şekillense de seneler geçse bile modasını kaybetmeyen bileklikler bulmak da mümkündür.

Erkeklerin en şık hallerinde bile kullanabileceği bileklikler, kimi zaman spor kombinlere de uyum sağlayacaktır. Tarz sahibi erkeklerin ihmal etmediği aksesuarlardan biri olan bileklik modelleri internet üzerinden de kolaylıkla sipariş edilebilir.

Erkek Bileklik Modelleri Nasıl Olmalıdır?

Erkek bileklik modelleri kadınlara göre daha farklı tasarıma sahiptir. Genelde bu bileklikler doğal taştan yapılır ve kadın bileklik tasarımlarına göre daha az parlar. Erkek stiline uygun olarak tasarlanan daha mat ve doğal bileklikler saat ve benzeri aksesuarların yanına takıldığında da şık duracaktır.


Erkek bileklikleri renk olarak da genelde koyu tonlara sahiptir. Bu sayede kombin yapılması ve pek çok kıyafetle uyum yakalaması kolay olur. Eskiden sadece altın ve gümüş bileklikler tercih edilirken artık moda algısı değiştiği için yenilikçi erkek bilekliği modelleri de trend olmuştur. Son dönemlerde en çok rağbet gören modeller doğal taş bileklik modelleridir. Erkeklerin saatin yanına takmayı sevdiği bu modeller hem casual kıyafetlerle hem de spor kıyafetlerle son derece uyumlu gözükür. Üstelik bu modeller sadece genç kesim tarafından tercih edilmez. Her yaştan erkeğin günlük hayatta kullanabileceği aksesuarlardan biridir.


Kendinize dinamik bir hava katmak istiyorsanız kullanabileceğiniz erkek bileklikleri farklı figürlerde satın alınabilir. Osmanlı arması figürlü, kurt ve ay yıldız figürlü, üç hilal figürlü gibi seçenekleri bulabileceğiniz bileklikler bu seneye damgasını vuran modellerden biridir. Kadınların da kullandığı örme bileklik modelleri de bu yılın erkek trendinde görmeye alıştığımız modeller arasındadır. 

Etiketler: doğal taş bileklik, erkek bileklik
Şubat 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR